Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ongeval Aspelare Twee Voertuigen Botsen Frontaal Op N41

Ongeval Aspelare: Twee voertuigen botsen frontaal op N41

Samenvatting

Op vrijdag 24 februari 2023 vond er een ernstig ongeval plaats op de N41 in Aspelare. Twee voertuigen botsten frontaal op elkaar, waarbij een persoon om het leven kwam en meerdere anderen gewond raakten.

Gebeurtenissen

Het ongeval gebeurde rond 18:30 uur. Volgens de eerste onderzoeken reed een van de voertuigen op de verkeerde weghelft en botste frontaal op een tegemoetkomend voertuig.

De impact was enorm. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden naar de kant van de weg geslingerd.

Slachtoffers

Een van de bestuurders, een man van 52 uit Eine, kwam ter plaatse om het leven. De andere bestuurder, een vrouw van 35 uit Oudenaarde, raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Daarnaast raakten ook twee passagiers in het voertuig van de vrouw gewond. Een 5-jarig meisje liep lichte verwondingen op, terwijl een 32-jarige man ernstig gewond raakte.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak van het ongeval. Vermoedelijk speelde verkeerd inhalen een rol, maar dit wordt nog verder onderzocht.

Impact op het verkeer

Het ongeval zorgde voor grote verkeershinder op de N41. De weg werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer, wat leidde tot lange files.

Pas rond middernacht werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Conclusie

Het ongeval in Aspelare is een tragische gebeurtenis die het leven van een persoon heeft geƫist en meerdere anderen ernstig heeft gewond.

De politie onderzoekt nog steeds de exacte oorzaak van het ongeval, maar verkeerd inhalen lijkt een mogelijke oorzaak te zijn.

We wensen de gewonden een spoedig herstel en betuigen ons medeleven aan de familie en vrienden van het slachtoffer.


Comments