Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Ongeval Lichtervelde Tragisch Ongeval Met Dodelijke Afloop


Ongeval Lichtervelde

Ongeval Lichtervelde: Tragisch ongeval met dodelijke afloop

Hoe het ongeval gebeurde

Op donderdag 16 maart 2023 vond er een tragisch ongeval plaats in Lichtervelde. Een personenwagen en een vrachtwagen kwamen in botsing op de N32 ter hoogte van de afrit Lichtervelde. Bij de klap vielen er twee dodelijke slachtoffers: de bestuurder van de personenwagen en zijn passagier.

Volgens de eerste vaststellingen reed de personenwagen in de richting van Roeselare toen hij door nog onbekende oorzaak van zijn rijstrook afweek en in botsing kwam met de tegemoetkomende vrachtwagen. De impact was enorm en beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Hulpdiensten massaal ter plaatse

Meerdere hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, waaronder brandweer, politie en ambulance. De brandweer moest de slachtoffers uit de wrakken bevrijden. Helaas konden de hulpdiensten niets meer doen voor de bestuurder en de passagier van de personenwagen. Zij overleden ter plaatse aan hun verwondingen.

Onderzoek naar de oorzaak

De lokale politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Er wordt onder meer nagegaan of er sprake was van overdreven snelheid, alcohol- of drugsgebruik of een technisch probleem. De resultaten van het onderzoek worden later bekendgemaakt.

Rouw in Lichtervelde

Het tragische ongeval heeft Lichtervelde in rouw gedompeld. De slachtoffers waren geliefde inwoners van de gemeente. De burgemeester heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden en heeft een rouwregister geopend in het gemeentehuis.


Comments